Young professionals


In de internationale handel in soft commodities en in de scheepvaart wordt je gedrevenheid vertaald in een tastbaar resultaat: het gaat over graan, vis, cacaobonen, bananen, schepen, containers en supply chains. Over voedsel voor de wereldbevolking, over oogsten en vangsten, over trafieken, havens en terminals. Je inzet heeft substantieel invloed op het resultaat van je bedrijf. Dat vraagt om nauwe samenwerking in je compacte team. Je bent een hoofdrolspeler in een internationaal, gespecialiseerd netwerk, waar je rechtstreeks afhankelijk bent van elkaars inzet. Waar je een hechte band opbouwt met je collega’s van over de hele wereld. Waar je verantwoordelijk bent voor aanzienlijke bedragen. En waar je naam internationaal circuleert in kringen van inkopers, van producenten, van rederijen, verzekeraars en product managers. Waar je plantages en fabrieken onder de tropenzon bezoekt of een internationale werkgroep voorzit om ladingschade en claims te voorkomen.

Spreekt jou dit aan? Dan is de kans groot dat jij gelukkig wordt van dit werk. Ontdekken of deze sector echt iets voor jou is? Wij helpen je je richting te bepalen, ook als na onze kennismaking blijkt dat je al op de juiste plek zit. Even goede vrienden! En dan houden we graag contact met je, om te zien hoe het jou vergaat.

Wil je weten hoe een en ander verloopt wanneer je contact met ons legt? Lees dan Waarom zou ik met jullie in zee gaan? en Wat gaan jullie dan verder doen? We hopen van je te horen!