Voor bedrijven die de meest geschikte mensen zoeken


Noordman van Holland helpt U hen te vinden: mensen die juist in úw bedrijf willen werken, dáár waar zij zich op hun plaats kunnen voelen. Mensen met uiteenlopende drijfveren, van verschillend pluimage, soms met onverwachte talenten, elk voor dié functie waarin hij/zij floreert.

Echte SHEQ en backoffice-specialisten, commerciële talenten, operationele mannen en vrouwen voor wie het werk past als een maatpak. Mensen die de extra stap zetten, die uw ambities onderschrijven. Ambassadeurs van uw bedrijf. Kortom: mensen op wie U kunt bouwen. De kans is groot dat we hen kennen of binnen ons netwerk weten te vinden. We kunnen hen op discrete wijze met U in contact brengen tegen een marktconform tarief. Hieronder ziet U wat U van ons kunt verwachten.

Communicatie

We talk-the-talk’ en ‘we walk-the-walk’, vanuit onze eigen jarenlange ervaring in de sector. Dat praat wel zo makkelijk.

Effectief resultaat

Wij brengen U in contact met kandidaten die ertoe doen. Niet met sollicitanten. Dat bespaart U tijd en voorkomt teleurstelling.

Specialisering

Wij volgen wat er omgaat in uw sector, delen dat graag met U en helpen U te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Gericht op úw teams en úw bedrijfscultuur.

Persoonlijk

Persoonlijke kennis van bedrijfscultuur en kandidaat: in onze optiek kunnen we niet zonder. Daarvoor doen we graag een extra inspanning. In alle discretie.