TRADING


Een scala aan producten: van akkerbouw tot visserij, waar véél bij komt kijken: certificering, importlicenties en documentatie, marketing en sales. Supply chain en shipping, financiering en risicobeheersing. De mensen: traders, inkopers, sales, backoffice, operations: zij maken het mogelijk. Talen: Spaans, Frans, Engels, soms Arabisch of Chinees: ‘never a dull moment’. Wat moeten we nog meer zeggen? Hieronder ziet U veel voorkomende functies en algemene profielschetsen. Als U hieraan voldoet, vragen wij U contact met ons op te nemen.

COMMERCIËLE FUNCTIES

Profielschets: WO of HBO, bij voorkeur in een commercieel-bedrijfskundige richting. Taalvaardig: Nederlands en Engels goed/zeer goed, daarbij tevens Frans of Spaans. Beheersing van het Duits is zeer welkom. U hebt gevoel voor getallen, rekent goed en snel en U hebt kennis van de techniek van de handel. U weet dat reizen bij uw werk hoort.

En U bent gedreven, U wilt niets liever dan een speler zijn in de internationale handel, een beslissende plaats innemen in het netwerk van een groep gespecialiseerde mensen die wereldwijd goederen kopen en verkopen. U voelt het als een persoonlijk succes als U de deal eruit weet te slepen. En U hebt doorzettingsvermogen. U houdt de focus, ook als het tegenzit. Daarbij is uw ethiek onberispelijk.


- SALES MANAGER, EXECUTIVE

- PURCHASE MANAGER, EXECUTIVE

- COMMODITY TRADER (VARIOUS)

- COMMERCIAL MANAGER

OPERATORS EN SPECIALISTEN

Profielschets: HBO, bij voorkeur in een logistieke- of in voedseltechnische richting. MBO 4+ kan toereikend zijn indien U ruime ervaring opdeed bij lijnvaartrederijen, expediteurs, agenturen, logistiek operators of handelshuizen. U beheerst de Nederlandse en de Engelse taal ruim voldoende/goed. U werkt vlot en snel met MS-office. Indien U bovendien bijvoorbeeld Arabisch, Duits, Frans of Spaans spreekt, is dat een sterke aanbeveling.

U bent in staat om op detailniveau te handelen zodanig dat dit de grote lijnen invult. En u kunt zaken regelen. U kunt onderhandelen en veel genoegen beleven aan het behalen van een win-win-resultaat. U hebt oog voor culturele verschillen en handelt daar naar, zonder het belang waar U voor staat uit het oog te verliezen.


- DOCUMENTATION AND CLEARANCE AGENT

- HSEQ MANAGER

- SHIPPING AGENT

- FORWARDER

- TRADE ANALYST